Bucătăria
Bucătăria
=spațiul pentru prepararea alimentelor, servirea mesei, spălatul vaselor, păstrarea
unor alimente neperisabile
Aparate
pentru prelucrarea mecanică : mixer,robot,storcător de fructe,aparat de tăiat
legume.
Aparate pentru
pregătirea la cald:aragaz,grătar,rotisor,cafetira,prăjitor de pâine.
Aparate pentru
păstrarea, conservare: frigider,congelator,aparat de vacuumat.
Ustensile:strecurătoarea,telul,polonic,tocător,spumiera.
Vasele:oale,
cratițe,sunt din sticlă termorezistentă, oțel,aluminiu,teflon.
Vesela:farfurii,boluri,castroane,platouri,căni
Dispozitive:deschizătorul
de conserve,pentru:curățat cartofi, strivit usturoi,tirbușonul.
Tacâmuri:linguri,
cuțite, furculițe, din oțel inoxidabil, argint,aluminiu, plastic.
Paharele:
băuturi din sticlă, cristal, plastic.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu