duminică, 3 aprilie 2016

Etichete

În cadrul orei de educație tehnologică elevii au avut o sarcină de lucru: realizarea unei etichete pentru un produs imaginar.Astfel, Revnic Anemona și Ioana Tarba din clasa a V a B au creat două etichete interesante.Felicitări...

Sănătatea planetei, sănătatea noastră

Activitatea ”Apa, noi și planeta„ cuprinde desene, felicitări realizate de elevii implicați în proiect: Țicle Sergiu-clasa a IX a A, Milaș Diana, Nicorici Denisa-clasa a VII a B.

Ziua păsărilor

Vineri, 1 aprilie a fost Ziua Păsărilor așa că membrii cercului de biologie ”Bios” din clasa a VI a A, B au lucrat timp de o lună la confecționarea căsuțelor pentru păsări care au fost așezate în arborii din jurul școlii noastre. Elevii sunt: Hădade Miruna, Pop Denisa, Șandor Denisa,Cherecheș Samuel, Miclăuș Iulia, Popa Laura, Merca flaviu, Pop Florin,Pușcaș Antoni. Bravo, să nu uităm că și păsările au nevoie de ajutorul nostru .

Sănătatea planetei, sănătatea noastră

În cadrul acestui proiect regional ”Sănătatea planetei, sănătatea noastră” care a fost inițiat de către Inspectoratul Şcolar Județean Hunedoara, Colegiul Economic ”EMANUIL GOJDU” Hunedoara, Grădinița cu Program Prelunigit Nr. 1 Hunedoara, școala noastră este parteneră prin prof.Camelia Cosma.Domeniile în care se înadrează acest proiect sunt: Ecologie şi protecţia mediului, estetic, creativ, om şi societate. Educaţia pentru o viaţă sănătoasă trebuie să aibă ca grup ţintă copiii, deoarece ei sunt administratorii şi consumatorii de mâine ai resurselor naturale şi pot influenţa atitudinea părinţilor şi a comunităţii faţă de problematica mediului, a unui stil de viaţă sănătos. Scpul proiectului este promovarea şi dezvoltarea în rândul elevilor a conştiinţei ecologice cât şi a atitudinilor de autorespect, respect pentru ceilalţi, interes pentru probleme globale, implicare şi acţiune constructivă, responsabilitate socială. În activitatea ”Haina verde a Planetei” elevii implicați în proiect au realizat obiecte folosind materiale din natură. Astfel, Popa Laura-clasa a VI a A, Igna Renata-clasa a VIII a B, Orțan Ciprian-clasa a VI a A au realizat pălării decorative.Breban Roxana-clasa a VI a B a realizat un tablou cu un peisaj din natură.